Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut

Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut

4.1 21 valoraciones
Prep. 20min
Total 1h
6 portions

Ingredientes

Salad
  • blanched hazelnuts
    50 g
  • butternut squash peeled, diced (1-2 cm)
    500 g
  • onions cut in wedges
    120 g
  • courgettes sliced in rounds (1 cm)
    200 g
  • olive oil
    20 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinch
  • amaranth grains
    200 g
  • water
    600 g
  • fine green beans
    200 g
Dressing
  • garlic clove
    1
  • fresh chives cut in pieces (3 cm)
    10 g
  • fresh parsley leaves
    20 g
  • olive oil
    30 g
  • orange juice freshly squeezed
    50 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • pomegranate seeds
    100 g

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 578 mg
Proteína 9 g
Calorías 1391 kJ / 333 kcal
Grasa 17 g
Grasas saturadas 22 g
Carbohidratos 33 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...