Versiones compatibles
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salad
- 50 g blanched hazelnuts
- 500 g butternut squash, peeled, diced (1-2 cm)
- 120 g onions, cut in wedges
- 200 g courgettes, sliced in rounds (1 cm)
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 200 g amaranth grains
- 600 g water
- 200 g fine green beans
Dressing
- 1 garlic clove
- 10 g fresh chives, cut in pieces (3 cm)
- 20 g fresh parsley leaves
- 30 g olive oil
- 50 g orange juice, freshly squeezed
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pomegranate seeds
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1391 kJ / 333 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 33 g
- Grasa
- 17 g
- Grasas saturadas
- 22 g
- Sodio
- 578 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Fennel Apple Salad
20min
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h