Versiones compatibles
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chilli jam
- 400 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 3 tsp dried chilli flakes
- 200 g white sugar
- 100 g apple cider vinegar
- 80 g water
Avocado cream
- 1 avocado, flesh only
- 50 g sour cream
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Sweetcorn fritters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 sprigs fresh chives
- 70 g chickpea (besan) flour
- 30 g gluten free cornflour
- 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp paprika
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 eggs, separated
- 120 g water
- 400 g canned corn kernels, drained (approx. 250 g after draining)
- 200 g feta cheese, cut into pieces (approx. 5 mm)
- olive oil, for frying
- watercress, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3322.7 kJ / 791.1 kcal
- Proteína
- 19.4 g
- Carbohidratos
- 78.6 g
- Grasa
- 42.8 g
- Grasas saturadas
- 15 g
- Fibra
- 12.4 g
- Sodio
- 1199.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
ANZAC biscuits
40min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Satay sauce
15min
Kumara sausage rolls
1h 15 min
Pear and peach crumble
50min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15 min
Quick beetroot relish
40min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min