Dispositivos y accesorios
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
Prep. 10min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
Chilli jam
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)400 g
-
dried chilli flakes3 tsp
-
white sugar200 g
-
apple cider vinegar100 g
-
water80 g
Avocado cream
-
avocado flesh only1
-
sour cream50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Sweetcorn fritters
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives10 sprigs
-
chickpea (besan) flour70 g
-
gluten free cornflour30 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
eggs separated2
-
water120 g
-
canned corn kernels drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
feta cheese cut into pieces (approx. 5 mm)200 g
-
olive oil for frying
-
watercress leaves only, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1199.2 mg
Proteína
19.4 g
Calorías
3322.7 kJ /
791.1 kcal
Grasa
42.8 g
Fibra
12.4 g
Grasas saturadas
15 g
Carbohidratos
78.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
ANZAC biscuits
40 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Basil pesto
10 min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Satay sauce
15 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min