Dispositivos y accesorios
Marbled meringue gateau
Prep. 30min
Total 2h 35min
8 portions
Ingredientes
Meringue
-
white sugar240 g
-
egg whites (approx. 180 g), room temperature6
-
cream of tartar1 pinch
Chocolate cream
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces180 g
-
water50 g
-
thickened cream (see Tips)600 g
Assembly
-
fresh cherries to serve
-
Dutch cocoa powder to sprinkle
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
66.4 mg
Proteína
5.5 g
Calorías
2174.7 kJ /
519.8 kcal
Grasa
37.4 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
22.8 g
Carbohidratos
42.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Wimbledon strawberry fool
1 Std. 15 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
New York Black and White Cookies
1 Std. 15 Min
Caesar Dressing
10 Min
Hugo Spritz
25 Std. 10 Min
Chocolate Hazelnut Blondies
45 Min
Quince crumble
1 Std. 25 Min
Bistro Mayonnaise
5 Min
Rhubarb crumble
45 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min