Dispositivos y accesorios
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
Prep. 20min
Total 4h 30min
4 portions
Ingredientes
-
cold water500 g
-
titanium strength gelatine leaves3
-
pouring (whipping) cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks6
-
tahini50 g
-
fresh blackberries to serve (see Tips)200 g
-
edible flowers (e.g.unsprayed pansies and orange blossoms) or herbs (e.g. baby mint leaves), to serve (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10.157 g
Calorías
2823 kJ /
672 kcal
Grasa
58.798 g
Fibra
2.594 g
Carbohidratos
28.043 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Chocolate mousse soufflés
55min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Chocolate mousse
3h 20min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Impossible coconut pie
1h 30min
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Tiraccino
1h 5min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Apricot liqueur
1h
Adobo beef
1h 10min