Versiones compatibles
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Rice pudding
- 1 lime, zested, no white pith and juiced (20 g)
- 60 g caster sugar
- 200 g Arborio rice
- 400 g canned coconut milk
- 380 - 400 g full cream milk
- 2 eggs
Caramelised pineapple
- 30 g butter
- ½ fresh pineapple (approx. 400 g), flesh only, core removed and cut into wedges (1-2 cm) or 440 g canned pineapple slices
- 2 tbsp pecans (optional)
- 3 tbsp dark brown sugar
- ½ tsp mixed spices
- 2 tbsp water
- 20 - 40 g shredded coconut, toasted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2028 kJ / 483 kcal
- Proteína
- 9.1 g
- Carbohidratos
- 54 g
- Grasa
- 26 g
- Grasas saturadas
- 17 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 93.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Carrot poppy seed muffins
1óra 15p
Pear and chocolate frangipane
2h
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1óra
Smashed pea and bean dip
30p
Apple and date cake
1óra 30p
Coconut rice pudding with banana
50p
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50 min
Fig and apricot tea bread
1óra 30p
Nutty pancakes with stone fruit compote
1óra
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50 min
Orange and almond cake
2h 20 min