Dispositivos y accesorios
Chocolate and nut biscuits
Prep. 15min
Total 55min
24 portions
Ingredientes
-
pecan nuts150 g
-
hazelnuts roasted and skin removed150 g
-
pure icing sugar300 g
-
raw cacao powder100 g
-
salt½ tsp
-
vanilla paste1 tbsp
-
dark chocolate (gluten free), cut into small pieces (approx. 5 mm)100 g
-
egg whites4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
59.3 mg
Proteína
3.2 g
Calorías
715.9 kJ /
170.4 kcal
Grasa
10 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
15.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Apple cake
1h
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Chunky choc nut brownie
35min
Easy coconut cake
1h 45min
Banana berry mini loaves
1h 30min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Better-for-you custard
15min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Basic berry muffins
40min
Almond and date bars
2h 15min