Dispositivos y accesorios
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
Prep. 25min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1396.3 mg
Proteína
12.4 g
Calorías
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Grasa
18.6 g
Fibra
5.4 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
16.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spiced lamb pie
40min
Black bean enchiladas
1h 20min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Vegetarian sausage rolls
40min
Filo spinach slice
55min
Mexican stack
45min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Spinach and feta galette
1h 50min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2h 20min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min