Dispositivos y accesorios
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Prep. 25min
Total 19h 15min
6 porties
Ingredientes
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 6 porties
Sodio
4738 mg
Proteína
326.7 g
Calorías
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Grasa
63.5 g
Fibra
42 g
Grasas saturadas
9.4 g
Carbohidratos
256.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Ninguna valoración
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Ninguna valoración
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Ninguna valoración
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Ninguna valoración
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Ninguna valoración
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Ninguna valoración
Temaki Sushi
Ninguna valoración
Tempé
48h
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Ninguna valoración
Cheesecake
1h 30min
Lactosevrije luikse wafels
Ninguna valoración
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Ninguna valoración