Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce

5.0 1 valoración
Prep. 25min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

Crispy Parmesan Salmon with Vegetables
  • broccoli florets
    200 g
  • red onions cut in eighths and divided into individual layers
    130 g
  • red radishes halved
    130 g
  • fine sea salt
    3 pinches
  • olive oil plus extra 3 tbsp for vegetables
    15 g
  • white bread toasted, quartered
    55 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    25 g
  • fresh dill
    5 g
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • lemon thin peelings of skin only
    ½
  • unsalted butter diced
    35 g
  • ground black pepper
    1 pinch
  • salmon fillet, fresh, skinless
    800 g
  • Dijon mustard
    2 ½ Tbsp
Creamy Lemon Sauce
  • onions quartered
    35 g
  • unsalted butter diced
    85 g
  • white wine
    35 g
  • freshly squeezed lemon juice
    35 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • double cream
    80 g

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 678.4 mg
Proteína 48 g
Calorías 3799.2 kJ / 908 kcal
Grasa 71.7 g
Fibra 2.5 g
Grasas saturadas 28.9 g
Carbohidratos 17.3 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...