Dispositivos y accesorios
Bruschetta
Prep. 30min
Total 3h
8 portions
Ingredientes
Topping
-
garlic clove1
-
plum tomatoes halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)350 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh basil leaves5
-
fine sea salt7 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
caster sugar (opcional) (see tip)10 g
Bread
-
12 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast6 g
-
caster sugar7 g
-
water550 g
-
pasta flourdurum wheat flour250 g
-
250 g manitoba flourstrong white bread flour250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
1 tsp ascorbic acid powder, (see tip)lemon juice (see tip)30 g
-
strong white bread flour for dusting
-
fresh basil leaves for garnishing
-
extra virgin olive oil for garnishing
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7.8 g
Calorías
1134 kJ /
271 kcal
Grasa
4.3 g
Fibra
3.2 g
Carbohidratos
50.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fermentation Mode
12 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spooky Spaghetti and Meatballs
Ninguna valoración
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50min
Espresso Martini
5min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1h
Gluten-free Bruschetta
3h
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2h
Tzatziki
20min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30min