Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g sunflower oil
- 500 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
- 4 medium eggs
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¾ tsp ground black pepper
- 15 g fresh dill, cut in pieces
- malt vinegar, to taste
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
- 200 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 4 processed cheese slices
- 4 brioche burger buns
- tomato ketchup, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
- Proteína
- 53.6 g
- Carbohidratos
- 73.1 g
- Grasa
- 100.5 g
- Grasas saturadas
- 15.5 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 1525.6 mg
Recetas alternativas
Bacon and Cabbage Risotto
1u.
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 Std. 15 Min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1h 10 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Spanish Tortilla
1u.
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10 min
"Marry me" chicken pasta
30 min