Dispositivos y accesorios
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Prep. 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
861.9 mg
Proteína
11.5 g
Calorías
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Grasa
7.7 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
61.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Risottata
5 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Volcano Steak Burgers
Ninguna valoración
Lolly's met aardbeien
Ninguna valoración
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Ninguna valoración
Shakshuka
50min
Chorizo Quiche
2h 30min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Quiche met Ricotta en Paprika
Ninguna valoración
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Miso Udon Noedels
20min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min