Dispositivos y accesorios
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Prep. 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
861.9 mg
Proteína
11.5 g
Calorías
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Grasa
7.7 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
61.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Jouw Cookidoo® 2025 - Groene Goochelaar
10 Recetas
Benelux
Benelux
Risottata
5 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Hummus
5min
Stoofvlees
3h 10min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Ninguna valoración
Snackflix Board
Ninguna valoración
Butter Chicken
1h
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Ninguna valoración
Miso Udon Noedels
20min
Quiche met Ricotta en Paprika
Ninguna valoración
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Ninguna valoración
Pindakaas Havermoutbal
Ninguna valoración
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min