Dispositivos y accesorios
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Prep. 10min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
359.8 kcal /
1505.2 kJ
Proteína
11.5 g
Grasa
7.7 g
Carbohidratos
61.5 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
1.1 g
Sodio
861.9 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Risottata
5 Recetas
Benelux
Benelux