Dispositivos y accesorios
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prep. 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
pine nuts30 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh oregano leaves only1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
semi sun-dried tomatoes100 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
filtered water80 g
-
walnut halves10
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7.2 g
Calorías
856.4 kJ /
204.7 kcal
Grasa
12.5 g
Fibra
5.7 g
Carbohidratos
21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize your life (TM5)
17 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lemonade
5min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Ninguna valoración
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Double Pie Dough
Ninguna valoración
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna valoración
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40min
Fennel digestive
10min
Cheesy veggie oat bars
45min