Versiones compatibles
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 65 g pearl barley
- boiling water, to soak
Sunflower seed pesto
- 100 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 bunch mixed fresh herbs, leaves only
- 20 g sunflower seeds
- 2 garlic cloves
- 60 g extra virgin olive oil
Bread rolls
- 150 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- extra virgin olive oil, to grease
- 250 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp salt
- 10 g sunflower seeds, plus extra to sprinkle
Vegetable soup
- 3 garlic cloves
- ½ bunch fresh parsley, leaves only
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 120 g red onion, quartered
- 120 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g broccoli, broken into florets
- 2 - 3 tbsp Vegetable stock paste, (see Tips)
- 1300 g water
- ground white pepper, to taste
- 200 g white cabbage, thinly sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2626.8 kJ / 627.8 kcal
- Proteína
- 23.5 g
- Carbohidratos
- 74.6 g
- Grasa
- 27.3 g
- Grasas saturadas
- 7.1 g
- Fibra
- 10.4 g
- Sodio
- 1015.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Braised Lamb Shanks
3小时 35 分钟
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 Min
15-minute noodles
15 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10 min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 Std. 30 Min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min