Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g broccoli, cut into florets (1-2 cm)
Koftas (meatballs)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 2 bunches fresh coriander, cut into thirds, leaves, stalks and roots (approx. 120 g)
- 12 fresh mint leaves
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 tsp ground coriander
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 egg
- 1 tbsp coconut flour
- 500 g lamb mince
Curry sauce
- 45 g ghee
- 3 cm piece fresh ginger
- 3 garlic cloves
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- 3 tsp fenugreek seeds
- 1 tbsp garam masala
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- 2 tsp ground cumin
- 240 g natural yoghurt
- 50 g water
- 400 g tomato passata
- 2 tbsp pouring (whipping) cream or coconut cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2156.7 kJ / 513.5 kcal
- Proteína
- 41.5 g
- Carbohidratos
- 16.5 g
- Grasa
- 29.4 g
- Grasas saturadas
- 14.9 g
- Fibra
- 13.4 g
- Sodio
- 745.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 dk
Chicken korma with cashews
30 dk
Tandoori paste
5min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Not quite nasi goreng
45min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1u. 40min
Korma spice blend
5min
Murgh makhani (Butter chicken)
1sa 15 dk
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 dk