Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 12 - 14 oz eggplant, diced (approx. 1 eggplant)
- 10 oz bell peppers, cut into strips (approx. 2 peppers)
- 10 - 12 oz zucchini, sliced (½ in. rounds) (approx. 2 zucchini)
- 3 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 5 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, stalks and leaves separated
- 4 oz red onion, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz fresh tomatoes, large diced (approx. 2 tomatoes)
- 14 oz canned chopped tomatoes, undrained
- 1 ½ tbsp balsamic vinegar
- 10 oz French green beans, trimmed and cut into halves
- 14 oz canned garbanzo beans, drained
- 3 oz pitted Kalamata olives
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1592.5 kJ / 380.6 kcal
- Proteína
- 13.1 g
- Carbohidratos
- 62.5 g
- Grasa
- 14.2 g
- Grasas saturadas
- 2.5 g
- Fibra
- 22 g
- Sodio
- 271.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Waldorf Salad
15 Min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Lentil Salad
35 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Fish and Zucchini
35 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Southwest Quinoa
40min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min