Dispositivos y accesorios
Pumpkin Chili
Prep. 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
jalapeño pepper (opcional) stem removed1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
mixed bell peppers stems removed, cut into pieces6 oz
-
dried ground cumin1 tsp
-
chili powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned diced tomatoes with juices14 ½ oz
-
canned black beans drained and rinsed15 oz
-
canned kidney beans drained and rinsed15 oz
-
canned pumpkin purée6 oz
-
pumpkin flesh diced (½ in.)16 oz
-
vegetable stock8 oz
-
Pepper Jack cheese to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1014 mg
Proteína
13 g
Calorías
1021 kJ /
244 kcal
Grasa
5 g
Fibra
15 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
41 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Bone Appétit
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Southwest Quinoa
40min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Chickpea Ratatouille
1h
Smoky Black Bean Soup
35min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Tofu Ramen Bowl
55min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Vegetarian Chili
50min
Curried Lentils
5h 15min