Dispositivos y accesorios
Risotto verde
Prep. 30min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (approx. 1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
1325.1 mg
Proteína
19.1 g
Calorías
2137 kJ /
508.8 kcal
Grasa
18 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
65 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Signature Risottos
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Lentil hotpot
12u. 45min
Chilli con carne
45min
Risotto verde (TM7/TM6)
30min
Beetroot risotto
35min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2u.
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1u. 15min
Asparagus risotto
40min
Classic mushroom risotto
30min
Hommus dip
5min