
Dispositivos y accesorios
Satay Tofu Kebabs
Prep. 15min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
crunchy peanut butter150 g
-
fresh coriander leaves plus extra roughly chopped for garnishing10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
water40 g
-
light soy sauce15 g
-
limes freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving3
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
garlic clove1
-
firm tofu patted dry, cut in pieces (4 cm)500 g
-
red onions cut in wedges100 g
-
courgettes cut in pieces (4 cm)150 g
-
cherry tomatoes100 g
-
button mushrooms halved if large120 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
460 kcal /
1924.7 kJ
Proteína
31 g
Grasa
30.5 g
Carbohidratos
26.9 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
5.5 g
Sodio
170.7 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Plant-based Around the World
15 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda