Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in strips (approx. 2 cm thick)
- 4 Tbsp soy dressing, homemade (see tip)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 200 g pearl barley
- 750 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
o bien 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 120 g red cabbage, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 2 Tbsp furikake seasoning, homemade (see tip)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2241.1 kJ / 535.6 kcal
- Proteína
- 27.8 g
- Carbohidratos
- 46.1 g
- Grasa
- 28.6 g
- Grasas saturadas
- 5.5 g
- Fibra
- 10.9 g
- Sodio
- 1128.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Raw Asian Salad
10min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Pasta alla Nerano
40 min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min