Dispositivos y accesorios
Nut Balls with Tomato Sauce
Prep. 20min
Total 50min
40 pieces
Ingredientes
Nut Balls
-
shelled walnuts400 g
-
bread torn in pieces180 g
-
fresh coriander leaves only15 g
-
garlic cloves4
-
onions quartered240 g
-
olive oil50 g
-
medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
Sauce
-
tomatoes cut in pieces600 g
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces80 g
-
olive oil50 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3 g
Calorías
452 kJ /
108 kcal
Grasa
9 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Modern Vegetarian
60 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Lentil Moussaka
2h 20min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Vegetable Stroganoff
30min
Lentil Moussaka
3h 30min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min