Versiones compatibles
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g sweet potatoes, peeled, diced (2-3 cm)
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground ginger
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 red chilli, halved
- 50 g medjool dates, pitted, halved
- 50 g cashew butter or nut butter of choice (see tip)
- 50 g lime juice
-
20
g tamari
o bien light soy sauce - 20 g rice wine vinegar
- 250 g red cabbage, cored, cut in pieces (3-4 cm)
- 25 g mixed seeds
- 200 g tempeh, cut in 12 slices
- 100 g fresh baby spinach
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2165 kJ / 517 kcal
- Proteína
- 19 g
- Carbohidratos
- 56 g
- Grasa
- 21 g
- Grasas saturadas
- 3 g
- Sodio
- 684 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h