Dispositivos y accesorios
Traditional gluten free French vanilla canelé
Prep. 10min
Total 49h 5min
12 portions
Ingredientes
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
58.5 mg
Proteína
3.5 g
Calorías
729.7 kJ /
174.4 kcal
Grasa
6.3 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
3.4 g
Carbohidratos
24.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Pumpkin tahini smash
40min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
1h
Spiralized spicy pickled carrots
Ninguna valoración
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min