Dispositivos y accesorios
Gluten free Viennesse whirl mince pies
Prep. 20min
Total 1h 45min
24 pieces
Ingredientes
Pastry
-
orange peel only1
-
white sugar40 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
gluten free plain flour plus extra to dust200 g
-
xanthan gum1 tsp
-
egg1
-
cold water20 g
Topping
-
white sugar120 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
gluten free plain flour260 g
-
gluten free cornflour90 g
-
gluten free baking powder¾ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Assembly and baking
-
gluten free flour to dust
-
fruit mince (see Tips)250 g
-
icing sugar to dust
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
21.9 mg
Proteína
3.1 g
Calorías
1015.1 kJ /
242.6 kcal
Grasa
14.9 g
Fibra
4.2 g
Grasas saturadas
8.7 g
Carbohidratos
45.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Christmas
25 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Meringue Easter Nests
3 Std. 20 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1 Std.
Gluten-free focaccia bread
1 Std.
Hazelnut quince friands
2 Std. 25 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 20 Min
Chocolate fruit and nut squares
1 Std. 10 Min
Sugar and Spice Nuts
1 Std. 40 Min
Gluten free Christmas fruit cake
7 Std. 35 Min