Dispositivos y accesorios
Gluten free carrot and almond cake
Prep. 25min
Total 2h 30min
12 slices
Ingredientes
Almond and carrot cake
-
grapeseed oil plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds220 g
-
carrot cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs3
-
light brown sugar150 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
salt1 pinch
Frosting
-
raw sugar120 g
-
orange zest only, no white pith½
-
unsalted butter90 g
-
cream cheese125 g
Decoration
-
walnuts1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts1 tbsp
-
almonds for decorating
-
hazelnuts, without skin for decorating
-
pecans for decorating
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
162 mg
Proteína
7.7 g
Calorías
1491.1 kJ /
355 kcal
Grasa
25 g
Fibra
3.4 g
Grasas saturadas
7.6 g
Carbohidratos
25.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebration cakes
14 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Buckwheat bread
2h 5min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Orange and almond cake
2h 20min