Versiones compatibles
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
o bien mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 494 kJ / 118 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 4 g
- Fibra
- 1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lemon Chicken
25 min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Chrysanthemum Tofu Soup
2 godz. 10 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Tomato-egg soup
20 min