Cherry Blossom Steamed Dumplings
TM6 TM5

Cherry Blossom Steamed Dumplings

4.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

Prawn filling

  • 180 g medium-sized prawns, deshelled and patted dry with kitchen towel
  • ½ tsp salt
  • ¾ tsp sugar
  • ¾ tsp white pepper powder
  • 1 ½ tsp potato starch
  • 1 egg white
  • 2 tsp toasted sesame oil
  • 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)

Dumpling skin

  • 80 g wheat starch
  • 80 g potato starch
  • 10 g purple sweet potato powder
  • 670 g water
  • 1 tsp vegetable oil, for greasing

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
243 kJ / 58 kcal
Proteína
3 g
Carbohidratos
8 g
Grasa
2 g
Grasas saturadas
0 g
Fibra
1 g
Sodio
169 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas