Dispositivos y accesorios
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
Prep. 15min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
medium-sized prawns shells removed100 g
-
cornflour (starch)10 g
-
salt1 ½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
cooking oil20 g
-
fresh Chinese yam cut in thin slices50 g
-
red capsicum cut in slices20 g
-
lotus roots cut in slices20 g
-
snow peas20 g
-
fresh black fungus10 g
-
ginkgo inner stems removed10 g
-
sugar½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4.8 g
Calorías
548 kJ /
131 kcal
Grasa
7.1 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
11.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chinese New Year Festive Flavours
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Mapo tofu
15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Yam Rice
45min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min