Dispositivos y accesorios
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Prep. 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
natural yoghurt high protein (see Tips)420 g
-
fresh basil leaves only20 g
-
eggs3
-
ricotta low fat80 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
ground black pepper to taste
-
lupin flour (see Tips)95 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
linseeds (flaxseeds)1 ½ tbsp
-
cherry tomatoes cut into quarters250 g
-
frozen corn kernels55 g
-
sunflower seeds2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
238.3 mg
Proteína
19.3 g
Calorías
1283.3 kJ /
306.7 kcal
Grasa
11.7 g
Fibra
10.2 g
Grasas saturadas
4.3 g
Carbohidratos
27.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
High protein brownies
20min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Apple, date and banana porridge (first foods)
15min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Pumpkin pie porridge
20min
Gluten free warm berry cobbler
45min
Raspberry crumble bars
40min
Energy breakfast bars
40min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24h 10min
Best ever carrot cake
1h 35min