Dispositivos y accesorios
Christmas bakewell slice
Prep. 20min
Total 1h 20min
12 portions
Ingredientes
Pastry
-
orange peel of 1/2 an orange (peel only, no white pith)
-
caster sugar25 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces60 g
-
plain flour plus extra to dust120 g
-
egg yolk1
Frangipane filling
-
blanched almonds100 g
-
unsalted butter softened110 g
-
caster sugar90 g
-
plain flour20 g
-
natural almond extract or 1 tbsp Amaretto® liqueur¼ tsp
-
sea salt1 pinch
-
eggs2
-
fruit mince (see Tip)250 g
-
flaked almonds to sprinkle1 - 2 tbsp
-
icing sugar to dust
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
80.6 mg
Proteína
5.3 g
Calorías
1317.5 kJ /
314.9 kcal
Grasa
20.1 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
8.7 g
Carbohidratos
30.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Newsletter 2025
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Community fave brown rice salad
55min
"This ain't no picnic" muffin
35min
Romany creams
1h 15min
Shortcrust pastry with lard
35min
Jam and coconut tarts
1h 10min
Delicious lemon pudding
55min
Raspberry Ripple Ice Cream
12h 45min
Toasted muesli
1h 40min
Fruit crumble with crème anglaise
1h 10min
Ginger fluff
50min
Classic christmas fruit mince
1h 10min