Dispositivos y accesorios
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
Prep. 10min
Total 2h 30min
6 portions
Ingredientes
-
kangaroo fillet partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
celery cut into pieces (approx. 5 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (approx. 5 cm)80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
red wine80 g
-
dried bush tomato (optional)50 g
-
ground lemon myrtle½ tsp
-
ground saltbush½ tsp
-
ground sea parsley½ tsp
-
dried bush tomato powder½ tsp
-
ground pepperleaf½ tsp
-
ground wattleseed½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
lemon myrtle leaves, crushed3
-
cooked pasta of choice
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
405.4 mg
Proteína
21 g
Calorías
1079.3 kJ /
258 kcal
Grasa
11.4 g
Fibra
4.1 g
Grasas saturadas
2.9 g
Carbohidratos
13.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chef favourites
57 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Meatballs in tomato sauce
1 Std. 10 Min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 Std. 35 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std.
Chunky guacamole
10 Min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 Std. 25 Min
Zhoug (Diabetes)
10 Min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 Min
Mini banoffee bombe Alaskas
24 Std. 30 Min
Spooktacular snow cones
10 Min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 Min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 Min