Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1040 g water
- 1 fresh lobster tail or crayfish tail, uncooked (approx. 250 g with shell - see Tips)
- ice cubes
- cold water
- 1 tsp gelatine powder
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 120 g cream cheese
- 120 g sour cream
- 3 tsp lemon juice
- Tabasco® sauce, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- bread or crackers of choice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 357.8 kJ / 85.5 kcal
- Proteína
- 5.2 g
- Carbohidratos
- 1.2 g
- Grasa
- 6.7 g
- Grasas saturadas
- 3.8 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sodio
- 69.1 mg
Recetas alternativas
Persian honeycomb bark
1h 30min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Crayfish pâté
4 Std. 45 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1ωρ. 50 λεπτ.
Smoked salmon mousse
5 Min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
French onion dip
45min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.