Dispositivos y accesorios
Salsa verde
Prep. 5min
Total 5min
180 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 180 g
Sodio
1064.1 mg
Proteína
6 g
Calorías
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Grasa
81.1 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
12.7 g
Carbohidratos
5.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Poached chicken with liquid stock
25min
Sushi Rice
1h 5min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Asparagus and saffron risotto
35min
Fresh pasta dough
1h
Mushroom risotto
30min
Zhoug
10min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Ricotta gnocchi
2h
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Hollandaise
15min