Dispositivos y accesorios
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
Prep. 20min
Total 24h 25min
8 portions
Ingredientes
-
Granita™ biscuits broken into pieces240 g
-
unsalted butter softened80 g
-
caster sugar150 g
-
fresh limes zested, no white pith, juiced (40 g)2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
cream cheese cut into pieces370 g
-
white rum60 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)450 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5.1 g
Calorías
1819 kJ /
433.1 kcal
Grasa
33.4 g
Fibra
1.3 g
Carbohidratos
26.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mini cakes
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Vegan Burgers
Ninguna valoración
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Pear twists on chocolate custard
Ninguna valoración
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Yoghurt cheese
24h 40min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
Jasmine rice
40min
Pumpkin risotto with bacon
25min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min