Dispositivos y accesorios
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Prep. 25min
Total 1h 20min
24 stuks
Ingredientes
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
149.7 mg
Proteína
2.6 g
Calorías
346.7 kJ /
82.9 kcal
Grasa
1.8 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
14.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegan lekkernijen
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Vegan boter
Ninguna valoración
Aardappelpuree en merguez
Ninguna valoración
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Ninguna valoración
Ingemaakte citroenen
Ninguna valoración
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Ninguna valoración
Vegan croissants met notenvulling
Ninguna valoración
Vegetarische bonenburger
1h 20min