Dispositivos y accesorios
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Prep. 25min
Total 1h 20min
24 stuks
Ingredientes
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
149.7 mg
Proteína
2.6 g
Calorías
346.7 kJ /
82.9 kcal
Grasa
1.8 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
14.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegan lekkernijen
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Ninguna valoración
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Ninguna valoración
Hummus
5min
Kimchi kaasdip
Ninguna valoración
Horror punch
20min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Ninguna valoración
Pompoenrisotto met spek
25min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Ninguna valoración
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min