Dispositivos y accesorios
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Prep. 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
728.3 mg
Proteína
44.3 g
Calorías
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Grasa
62.3 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
33.5 g
Carbohidratos
2.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
De Friend® in de zomer
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
De eerste hap: Rijstpap
Ninguna valoración
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Ninguna valoración
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Ninguna valoración
Zalm mozaïek
Ninguna valoración
Hollandaisesaus
15min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Hollandaisesaus
15min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Bearnaisesaus
20min
Lactosevrije luikse wafels
Ninguna valoración
Klassieke sabayon
15min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h