Dispositivos y accesorios
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Prep. 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
728.3 mg
Proteína
44.3 g
Calorías
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Grasa
62.3 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
33.5 g
Carbohidratos
2.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
De Friend® in de zomer
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Hollandaisesaus
15min
Béarnaisesaus
Ninguna valoración
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Vichyssoise met pasta
35min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Ninguna valoración
Gegrilde kaas met champignons
Ninguna valoración
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Flan van asperges met zeetong
Ninguna valoración
Zachte bloemkoolsoep
50min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Spaanse risotto
40min