Dispositivos y accesorios
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Prep. 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
728.3 mg
Proteína
44.3 g
Calorías
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Grasa
62.3 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
33.5 g
Carbohidratos
2.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
De Friend® in de zomer
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
XXL - Pompoensoep
50min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Ninguna valoración
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Bechamelsaus
15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Ninguna valoración
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Romige courgettensoep
35min
Kruidenvinaigrette
Ninguna valoración
Hollandaisesaus
15min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Bearnaisesaus
20min