Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 750 g floury potatoes, peeled and cut intopiecesthat fit through feeder tube (see Tips)
- 100 g onion, cut into halves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (optional)
- 70 g plain flour, plus an extra 1-1.5 tbsp if needed
- 2 eggs
- 1 - 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 2 tbsp vegetable oil, to shallow fry, plus extra as needed
- icing sugar, to sprinkle
- sour cream, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Proteína
- 8.9 g
- Carbohidratos
- 48.8 g
- Grasa
- 2.7 g
- Grasas saturadas
- 0.8 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sodio
- 634.7 mg
Recetas alternativas
Welsh Anglesey eggs
1 Std.
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 Std. 40 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Ghostly Pizza
2h 10 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 Min
Chocolate and strawberry domes
51 godz.
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Ninguna valoración
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1 Std. 30 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 45 Min
Mini chicken kyivs
45 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min