Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cabbage rolls
- 12 cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)
- 1000 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (1 cm)
- 300 g dried red lentils, rinsed
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g feta cheese, crumbled
- 2 onions, cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g liquid vegetable stock (see Tips)
Mushroom sauce
- 20 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 1 onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 200 g button mushrooms, cut into slices
- 50 g white wine
- 300 g pouring (whipping) cream
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste or to taste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 10 g lemon juice
- 1 sprig fresh dill, leaves only, to garnish (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2969.3 kJ / 709.7 kcal
- Proteína
- 25.5 g
- Carbohidratos
- 79.7 g
- Grasa
- 34.5 g
- Grasas saturadas
- 19.1 g
- Fibra
- 15.6 g
- Sodio
- 707.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Apple cider dressing
5 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min