Dispositivos y accesorios
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Prep. 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1958.8 mg
Proteína
95.1 g
Calorías
5151.6 kJ /
1231.3 kcal
Grasa
92.6 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
42.1 g
Carbohidratos
5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Lamb fajitas
30min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Teriyaki deli chicken
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Marinated chicken with salsa
40min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h