Curried pickled fish

Curried pickled fish

4.3 6 valoraciones
Prep. 30min
Total 49h
6 portions

Ingredientes

Curry sauce
  • cornflour
    1 ½ tbsp
  • water
    2 tbsp
  • vegetable oil
    20 g
  • onions cut into thin slices
    2
  • ground cumin
    1 tsp
  • black peppercorns
    ¼ tsp
  • dried bay leaves
    3
  • ground turmeric
    1 tsp
  • curry powder
    1 ½ tbsp
  • apple cider vinegar
    400 g
  • light brown sugar
    200 g
  • sea salt
    1 tsp
Fried fish
  • plain flour
    100 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • eggs
    3
  • vegetable oil to deep fry
  • hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)
    600 g

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 431.5 mg
Proteína 23.9 g
Calorías 1758.9 kJ / 420.4 kcal
Grasa 9.1 g
Fibra 3.4 g
Grasas saturadas 1.9 g
Carbohidratos 59.2 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...