Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
o bien 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Inf. nutricional
- por 1 portie
- Calorías
- 1694 kJ / 405 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 19 g
- Fibra
- 2.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min