Dispositivos y accesorios
Zalmtartaar
Prep. 10min
Total 10min
6 porties
Ingredientes
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
10 g
Calorías
560 kJ /
134 kcal
Grasa
10 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Het basiskookboek
174 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vitello tonnato
13h
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Sangria
10min
Gazpacho
1h 15min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Detoxsapje met appel en peer
10min
Detoxsapje “Gave huid”
10min