
Dispositivos y accesorios
Varkenshaasje met mosterdsaus
Prep. 10min
Total 30min
6 porties
Ingredientes
-
lente-uitjes in stukken180 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
witte wijn50 g
-
vloeibare rundsbouillon100 g
-
graanmosterd1 el
-
varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)700 - 800 g
-
fijn zout naar believen2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
271 kcal /
1133 kJ
Proteína
26.9 g
Grasa
16.65 g
Carbohidratos
3.4 g
Fibra
0.65 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Lekker en licht
10 Recetas
Benelux
Benelux