
Dispositivos y accesorios
Pistacjowe chantilly
Prep. 10min
Total 4h 40min
583 g
Ingredientes
Chantilly pistacjowe
-
2 listki żelatyny (1,7 g każdy)
-
woda do namoczenia żelatyny
-
400 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
80 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
60 g pasty pistacjowej (patrz wskazówka)
Inf. nutricional por 583 g
Calorías
2161.8 kcal /
9045 kJ
Proteína
28.7 g
Grasa
200.9 g
Carbohidratos
75.1 g
Fibra
6.3 g
Grasas saturadas
110.9 g
Sodio
232.4 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

GOTUJ JAK SZEF KUCHNI II
12 Recetas
Polonia
Polonia