Versiones compatibles
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g dried lentils, any type (see tip)
- 700 g water, plus extra for cooking pasta
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 140 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 25 - 30 g shallot, halved, to taste
-
40
g toasted sesame oil, plus extra for sizzling
o bien 40 g olive oil - ½ tsp salt, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp fresh oregano leaves, plus 1 pinch for garnishing
- 320 g dried wholewheat spaghetti
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in pieces (1-2 cm)
- 1 pinch sesame seeds, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2565 kJ / 613 kcal
- Proteína
- 24 g
- Carbohidratos
- 104 g
- Grasa
- 13 g
- Grasas saturadas
- 2 g
- Fibra
- 12 g
- Sodio
- 387 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Sweet Potato Curry
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min