Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 975 kJ / 233 kcal
- Proteína
- 10 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 12 g
- Grasas saturadas
- 4 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 427 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15 min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Lentil and Pancetta Stew
1h