Dispositivos y accesorios
Mixed grain risotto
Prep. 15min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
rindless bacon rashers finely sliced150 g
-
vegetable oil40 g
-
large onion cut into wedges1
-
garlic cloves3
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded2
-
red quinoa100 g
-
water to soak
-
water1800 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pearl barley100 g
-
puy lentils100 g
-
pearl couscous100 g
-
salted butter50 g
-
frozen peas250 g
-
fresh mint leaves only, roughly torn8 sprigs
-
ground black pepper to season
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
369.3 mg
Proteína
25.9 g
Calorías
3273.8 kJ /
782.5 kcal
Grasa
38.1 g
Fibra
15.7 g
Grasas saturadas
12.6 g
Carbohidratos
86.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good Food Mark LaBrooy
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black bean enchiladas
1h 20min
Lentil moussaka
3h 30min
Mushroom Taco Filling
35min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Sweet potato lasagne
1h 20min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min