Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
200
g red onion, cut into halves
o bien 200 g brown onion, cut into halves - 20 g garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, if preferred, adjust to taste
- 10 g olive oil
-
750
g tomatoes, cut into pieces
o bien 750 g canned whole tomatoes - 200 g mixed capsicum (e.g. red and green), cut into thin strips (approx. 2 cm long)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 150 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 500 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 800 g before draining)
-
6
vegetarian soy and mushroom sausages (450-600 g)
o bien 6 vegetarian sausages of your choice -
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves only
o bien 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1745 kJ / 418 kcal
- Proteína
- 24 g
- Carbohidratos
- 27 g
- Grasa
- 21 g
- Fibra
- 13.3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Honey ginger tofu with greens
2sa 25 dk
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegetable chilli
50 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Vegetable pilaf
1 Std.
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Caribbean curry
40 Min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Hearty lentil chilli
50 Min
Ala hodi (Potato curry)
40 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min