Dispositivos y accesorios
Brioche buns baked in a cast iron pot
Prep. 15min
Total 2h
10 portions
Ingredientes
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
410.9 mg
Proteína
7 g
Calorías
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Grasa
9 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
4.9 g
Carbohidratos
35 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Baking bread in cast iron
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Greek pita breads
1h 15min
Potato and Rosemary Focaccia
Ninguna valoración
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Neapolitan pizza
1h 30min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1h 10min
No-cook jam
24h 15min
Sea Salt Caramel Cookies (Metric)
24h 50min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1h 30min
Brioche burger buns
2h 10min
Roselle Jelly
35min
Pizza in Bianco
1h 20min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min