Dispositivos y accesorios
Black forest Christmas yule log
Prep. 30min
Total 1h 30min
12 portions
Ingredientes
Chocolate sponge
-
eggs4
-
white sugar plus extra for sprinkling140 g
-
cocoa powder20 g
-
plain flour140 g
-
baking powder1 tsp
Black forest filling
-
pouring (whipping) cream500 g
-
caster sugar2 tbsp
-
cocoa powder sieved30 g
-
Kirsch (see Tips)2 - 3 tbsp
-
fresh cherries pitted and cut into halves (see Tips)300 g
-
icing sugar for dusting
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
66.8 mg
Proteína
5.5 g
Calorías
1334.7 kJ /
317.8 kcal
Grasa
17.6 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
10.6 g
Carbohidratos
34.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Treats
33 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Black forest cake
5h
Black forest pavlova stack
5h 30min
Salted caramel sauce
40min
Lamington swiss roll
25h 40min
Pistachio Cupcakes
40min
Coppa del Nonno
5min
Blackberry meringue cake
3h 55min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Coppa del nonno
5min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min